parallax background
Kalóriacsökkentett karácsonyi almás-diós
2018-11-02
Cukormentes, gluténmentes somlói galuska
2018-11-04
 

Cukormentes kókuszgolyó áfonyával vagy zserbó ízben. Első alkalommal áfonyásan készítettem, majd a gasztro workshopunkon karácsonyi zserbós kakaós ízűre csináltuk.

Karácsonyra akár ajándékba is adhatod. Mi a gasztro workshopon zserbós ízben készítettük el. Feldíszített tojásos dobozba vittük haza:)

 
 
Hozzávalók 10-12 db-hoz: 50 g dió, 80 g Áfonya lekvár, 50 g kókuszliszt, 2 kk útifűmaghéj, pici víz, Kókuszreszelék a forgatáshoz

Elkészítés: A diót, a cukormentes áfonya lekvárt, az útiűmaghéjat és a kókuszlisztet merülőturmix segítségével pürésítem. Ha nagyon kemény lenne mehet hozzá pici víz. Berakom a hűtőbe 30 percre. Majd golyókat formázok belőle és kókuszreszelékben meghempergetem. Isteni finom.

A workshopon az áfonya lekvár helyett baracklekvárral, rumaromával, kakaópór hozzáadásával készítettük el.

Nézd meg ezt a karácsonyi receptet is!

Ha szeretnél még hasonló gluténmentes, laktózmentes, cukormentes recepteket, akkor kérd a karácsonyi receptfüzetet!

Könnyen elkészíthető receptek életmódváltóknak, inzulinrezisztenciásoknak, gluténérzékenyeknek, és egészségtudatosoknak.

Karácsonyi receptek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.