parallax background
Cukormentes banános sütemény
2017-03-08
Villámgyors egészséges ebéd, banán sósan
2017-03-16

Miért fogynak a lányok? Miért érzik jól magukat? Avagy az én fogyókúra programom, miért működik, és miben különbözik a többitől? "Annó" (kicsit több mint egy évvel ezelőtt) kezdtem az életmódváltósdit. Olyan helyet szerettem volna, ahol minden megtalálható egy helyen és komplexen tudjuk kezelni a súlyproblémát. Ez mit jelent? Aki fogyni szeretne, találjon meg mindent egy helyen. Legyen szó edzésről, táplálkozási tanácsadásról, zsírégetőkről vagy testkezelésről.

 
 

Tehát 1 éve elindult a Royal Shape. Szerettem volna egy szuper helyet létrehozni. Szuper csapatokkal. Miért mondom, hogy csapatok? Azért, mert hiszek a csapatmunkában. Mindig azt mondom, hogy a fogyás sikere a következő: 30 %-ban számít, hogy mit mozogsz, 70 %-ban fontos, hogy mit eszel és 100%-ban fontos, hogy milyen motivációd van rá. Ha nincsen célod, és nincsen, ami "hajtson" motiváljon téged, akkor mondhatok én bármit.

Térjünk vissza a csapatmunkára! Mindig fogyókúrás csoportokat szervezek. Ahol különböző kihívásokat és játékokat csinálok. Azért, mert a csapatmunka mindenkit motivál.

Persze vannak játékszabályok amiket be kell tartani. Ilyen az étkezés, vagy a heti rendszerességgel való edzés. Folyamatosan tartom a kapcsolatot a kis csapatommal, hogy akkor is be tudják tartani a diétát, amikor nem vagyok ott. Imádom azt, hogy mindenki lelkes és tettre kész. Én motiválom őket, ők pedig motiválnak engem, hogy napról-napra új dolgokat találjak ki.

 

Imádom ezt csinálni! Képes vagyok este 11-kor még időpontot beírni. 12 óra munka után étrendeket írni. Szabadidőben, mindenmentes liszteket venni nekik, hogy meg tudják sütni a kenyeret, és naponta mindenkivel kitartani a cél érdekében!

Hálás vagyok nektek, hogy engem választottatok és kérdés nélkül beszeditek a zsírégető tabijaim, mert bíztok bennem és én bízok benne, hogy együtt elérhetjük a célt! A tökéletes bikini formát! Szeretnék minél több embernek segíteni, hogy jól érezze magát a bőrében és végre elégedetten lépjen be a strandok kapuján. Boldoggá tesz, ha egyre többen vagyunk, és sok-sok jó-tanáccsal tudok szolgálni nektek. Alig várom, hogy elégedettek legyetek magatokkal! Közben szervezem az új csapat indulását, hogy nyárig tartsam a kitűzött célom: nyárra mindenkit lefogyasztok:)

Ha kedvet kaptál a fogyókúrás programhoz akkor itt tudod megnézni:

30 napos életmódváltás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.