parallax background

Zsuzsa: A chia magos receptek maradnak az étlapon

A legfinomabb diétás édességek, amiket bárhova magaddal vihetsz
2017-03-19
Ildikó: “Nyárra csúcsformában szeretnék lenni, hogy mikor nyaralni megyünk a kisfiam büszkén kihúzhassa magát mellettem, hogy milyen csinos az anyukája.”
2017-03-23

A sok kajás cikk után, most egy másik témába vágok. Márciusban ahogy bekopogtatott a tavasz az ajtón, úgy elindult a nyárra lefogyok fogyókúra versenyünk is. Annyira szuper csapatot sikerült összehoznunk, hogy el sem tudjátok képzelni.

 

Amikor feltettem egy kérdést a zárt-zárt csoportban, szinte mindenki azonnal igent mondott. (Vicces, hogy zárt-zárt csoport...Annyi csoportom van, hogy már lassan én sem tudom követni...) Visszatérve a lényegre, mire mondtak igen? Arra, hogy ki adna nekem interjút, arról, hogy milyen a nyárra lefogyok fogyókúra? Azért, hogy az idegenek is átérezzék, mi folyik nálunk a csoportban:) Az idegenek alatt nem az UFÓ-kra gondoltam, hanem azokra, akik egyik csoportomban sem tagok:) Már megont csoport.... Ajjjajj

Ezen a héten az a kihívás a csapatnak, hogy készítsenek olyan egészséges ételt, ami tartalmaz chia magot és zöldbanánlisztet is. Zsuzsa ezt a rakott palacsintát készítette. Házi répalekvárral.

Egész cikk-sorozat lesz az élményekből, első riport alanyom Zsuzsa:

Hogy érezted magad a csapat meetingen? Azt kaptad amire számítottál?

Legfőképp kiváncsiságból jelentkeztem. Fő célom a fogyásom elősegitése! Jól éreztem magam, bár ahogy észrevettem, többen már nem először jártak itt. A versenyben viszont mindannyian kezdők vagyunk!

Milyenek voltak az első izomlázas napok? Hogy tetszenek az edzések?

Az első edzés után az egész derekam, hasam fájt, ami a következő alkalmakra elmúlt. Mindig örömmel megyek az edzésekre. Végre mozoghatok, úgy az edzés, mint az előtte lévő feszített iramu séta is jól esik! (Zsuzsa, lerakja az autót a külvárosban, hogy a sétával is javítson a vitalitásán.)

Hogy megy az étkezés? Tudod tartani a diétát?

Sok új dologgal találkoztam az étkezések terén. Kiváncsian próbáltam ki az új dolgokat és bevallom tetszenek. A chia lisztes és banánlisztes palacsinám biztos, hogy marad az étlapon!

Mit üzennél azoknak, akik még nem ismerik a Nyárra lefogyok programot?

Mindenkinek üzenem, hogy bátran próbálják ki! Könnyebb a fogyás, mert van ambició! Ha teheti nevezzen be a versenyre!! Jó csapattal, jó vezetőkkel, egy cél felé haladva higyjétek el, minden könnyebb!! Én nem bántam meg!

Ha kedvet kaptál fogyókúra versenyünkhöz, akkor csatlakozz Te is!

Új csoport indulás Április 1.

Motiváció edzés, zsírégetés, táplálkozás, és testkezelések.

Nyárra lefogyok részletek...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.