Share Recipe

Diétás, vegán morzsasüti

Nálam ez lesz a nyár slágere! Persze fagyasztott gyümölcsökből télen is elkészíthető. Ha a kinézetéből indulunk ki, azt gondolhatnánk, hogy nehéz elkészíteni, de nem! Pár hozzávalóra lesz szükséged! Tényleg pofonegyszerű és nagyon- nagyon finom!

Tápanyagtartalom 100 g

  • Kalória 200 kcal
  • Szénhidrát 26.3 g
  • Fehérje 5.4 g
  • Zsír 5.4 g
  • 1 szeletben 140 kcal és 18.4 g ch

Elkészítés

  • 1.100 g zabot tegyél késes aprítóba, de használhatsz helyette zablisztet is.
  • 2.Tedd hozzá a kókuszreszeléket a zabpehely másik felét, szódabikarbónát, és az erititolt.
  • 3.Keverd jól össze, majd tedd hozzá a kókusztejet és a kókuszzsírt.
  • 4.Nyomkodd össze, hogy morzsás tapadós legyen.
  • 5.Az egyik felét nyomkodd egy kis tepsi aljára, egyenletesen.
  • 6.Halmozd rá a gyümölcsöket.
  • 7.180 fokok süsd 10 percet.
  • 8.Halmozd a tetejére a morzsa másik felét, darabokban, morzsa szerűen.
  • 9.Ismét süsd 10 percet.
  • 10.Szeleteld 10 kockára.

Hozzávalók

  • 200 g zab
  • 300 g valamilyen gyümölcs
  • 50 g eritritol
  • 20 g kókuszreszelek
  • pici szódabikarbóna
  • 30 g kókuszzsír
  • 1 dl kókusztej
X

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy mindig naprakész legyél!