REZILIENCIA FEJLESZTŐ WORKSHOP 

Lelki állóképesség növelés, stresszkezelés, stabilitás

Mi az a reziliencia fejlesztés? Ha röviden szeretném leírni akkor lelki állóképességünk fejlesztése.

Gondolkodtál már azon, hogy miért van az, hogy egyes emberek szembe szállnak a krízis helyzetekkel és még erőt is nyernek belőle, míg mások ugyanilyen körülmények között összeomlanak?

Azért mert, könnyebben alkalmazkodnak a változásokhoz, így gyorsabban visszanyerik a stabilitásukat. Örök igazság, hogy a stresszt nem tudjuk elkerülni, de rajtunk múlik, hogy miként birkózunk meg vele. Minél jobb a lelki állóképességünk, annál gyorsabban térünk vissza az eredeti nyugalmi állapotunkba, a stresszhelyzetet követően. A jó hír az, hogy a reziliencia fejleszthető! Gyere el a workshopomra!

Miért jó ha részt veszel a workshopon?

Mert fel tudod gyorsítani a stresszel és problémákkal való megküzdést. A workshop után rugalmasabban tudod kezelni a stresszes helyzeteket. Ez nem egy stresszkezelő módszer, nem arra kell gondolni, hogy hanyatt fekve meditálni tanulunk és jóga pózban megpróbálunk nem gondolni a problémáinkra. A workshopon egy hatékony eszköztárat kapsz a kezedbe aminek segítségével gyorsabban tudsz tovább lépni az éppen aktuális problémáidon, valamint gyorsabban tudod majd megoldani a problémáidat.

Kiknek szól?

√ Azoknak, akinek vannak problémáik, stresszes helyzeteik, és szeretnének megoldást találni ezekre.

Hozhatsz saját témát, amin nem tudsz tovább lépni. Kis csoportos foglalkozás, de senkit sem kell beavatnod. Hála a módszernek köszönhetően, egyedül te fogod tudni a problémát és a megoldást is!

√ Akik döntésképtelenek bizonyos szituációkban, és nem tudják, hogyan tovább, merre menjenek.

Saját magad fogod felismerni a megoldásokat mert minden a tudatalattinkban van. Én csak segítek, hogy elő jöjjön.

√ Akiknek evési kényszerük, táplálkozási problémáik vannak. Ha mindent beleadsz, de mégsem fogysz, ha fogysz, de visszahízol. (A súlyfelesleg  is lehet egy stresszes helyzet, lelki elakadás következménye .)

√ Akkor is jelentkezhetsz ha most nincs aktuálisan semmilyen problémád, de szeretnéd növelni a lelki állóképességedet, ha a jövőben jönne bármilyen stresszes helyzet akkor azt gyorsan rugalmasan és hatékonyan tudd kezelni.

Időpontok

2021 március 3. 18.00-19.30-ig MEGTELT

2021 március 8. 18.00-19.30-ig LEMONDÁS MIATT MARADT 1 HELY!!

2021 március 17. 18.00-19.30-ig Még lehet jelentkezni!

Helyszín

Jelenleg csak online. Zoomon fogsz tudni becsatlakozni. Amennyiben valami még is közbe jönne, akkor megkapod a videós anyagot. Annak az a hátránya, hogy nem tudsz kérdezni, valamint interaktív gyakorlati a workshop. (Max. létszám 6 fő)

Akik már kipróbálták ezt mondták:

„Nagyon örülök, hogy lehetőségem volt megismerni az OH kártyát, egy igazán különleges tapasztalat volt. Azonban azt érzem a különleges tapasztalat Szilvi jelenlétével és vezetésével vált igazán valóra. Nyugodt, békés és befogadó környezetet teremt ahol lehetőséget ad arra, hogy igazan megnyílhass saját magadnak és neki is. És csak ezután jönnek a kártyák. A kártyák és Szilvi kérdései, terelgetése olyan dolgokra ébresztettek rá, amelyekre előtte nem is gondoltam. Közelebb kerültem saját magamhoz és ezáltal a megoldásokhoz is melyeket életembe behozhatok. Kitisztult sok minden. Csak ajánlani tudom ezt az egyedi tapasztalatot!” Viki

„Az én történetem és problémáim tavaly kezdődtek a vírus beköszöntésekor. Sajnos a cégem több embertől is megválni kényszerült. Ekkor jött Szilvi, hogy útmutatást adjon. Sajnos akkor már olyan lelkiállapotban voltam, hogy a kinézetemre sem fordítottam elég energiát. Nem volt pénzem. Teljes szomorúság vett rajtam erőt. Ekkor próbálkoztam az OH kártyával, ami gyorsan pozitív változást hozott az életembe. Szilvi tökéletesen vezette az egész kurzust, nagyon jól kérdezett, tökéletesen irányította az egészet. Nem beszélve arról, hogy végig mint barát és mint kiváló szakember olyan tanácsokkal látott el amelyek et a mai napig is tökéletesen kamatoztok, a mindennapokban, hála az OH kártyáknak, Szilvinek és természetesen magamnak. Három hónapon belül egy szuper céghez sikerült elhelyezkednem, ahol fejlődöm, egy lendületes csapat tagja vagyok, és többet keresek mint az előző helyemen. Kovid ide vagy oda, nem beszélve arról hogy tűsarkúban és csinosan járok dolgozni. Újra nőnek érzem magam.” Zsani

“Olykor vannak olyan érzések, és szituációk, amikor magunk sem tudjuk miért, de egy (vagy több) berögzült minta alapján működünk. Ezt magam is észrevettem, viszont nem tudtam honnan ered, és mi a megoldás rá. Ekkor jött Szilvi az OH kártyával. Elképesztő pontosággal állt össze előttem a kép a kártyák alapján, ami megerősítést adott számomra abba az irányba, ami nekem működhet/működik és kényelmes. köszönöm Szilvi!” Niki

“Szia! Köszönöm a kirakást!? Vagy kártyázást. Azt mondtad, hogy ezek nem jós kártyák, de még is az egész évem ott volt előttem képekben. Azóta is használom amiket mondtál.” Lili

“Kicsit sikerült megsiratnod, de végül minden rendbe jött. ” Emese

MENNYIBE KERÜL?

3500 FT

X

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy mindig naprakész legyél!