Személyre szabott étrend

Tőlem nem infromációkat kapsz, hanem megoldást a problémádra! 

Gondolkoztál már azon, hogy a legtöbb fogyókúrával miért nem tudsz tartós eredményt elérni?

A legtöbb esetben azért nem indul be a fogyás, mert van egy lelki gócpont ami blokkolja az eredményeket. A módszeremmel gyorsan megszabadulhatsz a gátoló tényezőktől és egy jól beállított étrendet kapsz. Nem lesz hiányérzeted. Nem leszel éhes.

Lassan 14 éve dolgozom a szakmában. Leírni is megdöbbentő, de több mint 800 vendégemnek segítettem a fogyásban. Tapasztalatom az, hogy csak a személyre szabott megoldások működnek. Itt nem csak a mennyiségek beállításán van a hangsúly. Az is fontos, hogy az új étrendet jól be tudd illeszteni az életedbe, napirendedbe vagy akár az egész családod életébe.

Azért hatékony az étrendem, mert egyszerű, követhető, ízekben gazdag és semmilyen megvonással nem jár. Nem salátán, húson, és brokkolin élünk. A cél az, hogy finomakat egyél, jól érezd magad a bőrödben és elérd a számodra tökéletes testsúlyt.

 

 

 

 

Ízelítő a receptjeimből képekben

Mitől hatékonyabb a személyre szabott étrendem?

Az étrendben abszolút az egyszerűségre törekszem. Nem várok el tőled olyat, amit nem tudsz betartani. Olyan ételeket kapsz amit szeretsz, és azok kombinációból állítom össze az étrendet, diétás változatban. Ha kell az egész család tudja fogyasztani. Nem egy sémát kapsz. Hanem receptúrákat. Nem táblázatok és feltételezések alapján készítem el az étrendet, hanem a te megfigyeléseidre alapozzuk. Nem engedem el a kezed! 4 héten át hetente konzultálunk. (Igény szerint e-mailben vagy telefonon.) Arról, hogy milyen eredmények vannak, mit tapasztalsz és ennek függvényében min változtassunk a jobb cél elérése érdekében.

Eredmények képekben

Vendégeim véleménye

Mennyibe kerül és mit tartalmaz a személyre szabott étrend?

  1. 19.990 Ft
  2. Egyeztetünk egy konzultációs időpontot, amikor megbeszéljük az étrend menetét.

    Fordulhatsz hozzám a következő problémák esetén is: Reflux, puffadás, ízületi probléma, bőr problémák, allergia, IR, pajzsmirigy problémák, hormonális egyensúlytalanságok stb.

  3. Előre leegyeztetve, hetnete kapod meg az étrendet. Minden receptet részletes leírással és gondos útmutatással készítek el. Ami rendkívül fontos, hogy tőlem, nem étel listát kapsz!!! Hanem pontos recepteket. Mindegyik recept könnyen elkészíthető és egymásra épülő, hogy ne kelljen sokáig a konyhában tevékenykedned!

Jelentkezem!

Nincs más dolgod csak kitölteni ezt az űrlapot, vagy hívj a 06304942944 -es telefonszámon!

X

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy mindig naprakész legyél!