Immunerősítő ételek

Az immunrendszerünk működését fokozza az egészséges bélflóra, így az egészségünk fenntartásához elengedhetetlen a helyes táplálkozás. Tehát az egészségünk egyik alapja a tápanyagokban gazdag táplálkozás. A kiegyensúlyozott vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsban, enzimekben, zsírsavakban és rostokban bővelkedő étrend szükséges a test és a szellem egészséges működéséhez. Összeszedtem 50 olyan receptet, amik tápanyagokban gazdagok, erősítik az immunrendszert, és nem hiányozhatnak az eglszséges konyha asztaláról. 

7.000 Ft

Termékleírás

Leírás

Az immunrendszerünk működését fokozza az egészséges bélflóra, így az egészségünk fenntartásához elengedhetetlen a helyes táplálkozás. Tehát az egészségünk egyik alapja a tápanyagokban gazdag táplálkozás. A kiegyensúlyozott vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsban, enzimekben, zsírsavakban és rostokban bővelkedő étrend szükséges a test és a szellem egészséges működéséhez.

Összeszedtem 50 olyan receptet, amik tápanyagokban gazdagok, erősítik az immunrendszert, és nem hiányozhatnak az eglszséges konyha asztaláról. 

Kapsz egy tudásanyagot is, amivel megtanulhatod, az immunerősítés titkát. Karban tarthatod az emésztőrendszered, és immunrendszeredet is.

Vásárlói vélemények

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Immunerősítő ételek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük