Létezz Önmagadként, és megváltozik a világ – Dr. Dain Heer

Létezz Önmagadként, és megváltozik a világ

Ez a könyv nagyon más. Az álmodozóknak íródott ebben a világban – azoknak az embereknek, akik tudják, hogy valami más lehetséges – de akik ezelőtt soha nem rendelkeztek az eszközökkel. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy az eszközök léteznek? A lehetőségek, amelyekről mindig is álmodtál lehetségesek! Ez a könyv gyakorlatias és dinamikus eszközök gyűjteménye, amelyek megerősítenek téged, hogy tudd, mi igaz számodra, és hogy igazán ki VAGY. Mi van, ha te, önmagadként létezve meg tudsz változtatni bármit – az életedet, a kapcsolataidat, a testedet, a pénzügyi helyzetedet … és a világot? A 2000-es években egy látszólag sikeres kiropraktőr voltam. De a felszín alatt súlyosan depressziós voltam.

Termékleírás

Leírás

Létezz Önmagadként, és megváltozik a világEz a könyv nagyon más. Az álmodozóknak íródott ebben a világban – azoknak az embereknek, akik tudják, hogy valami más lehetséges – de akik ezelőtt soha nem rendelkeztek az eszközökkel. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy az eszközök léteznek? A lehetőségek, amelyekről mindig is álmodtál lehetségesek! Ez a könyv gyakorlatias és dinamikus eszközök gyűjteménye, amelyek megerősítenek téged, hogy tudd, mi igaz számodra, és hogy igazán ki VAGY. Mi van, ha te, önmagadként létezve meg tudsz változtatni bármit – az életedet, a kapcsolataidat, a testedet, a pénzügyi helyzetedet … és a világot? A 2000-es években egy látszólag sikeres kiropraktőr voltam. De a felszín alatt súlyosan depressziós voltam.

Egy idő után eljutottam arra a pontra, hogy készen álltam véget vetni mindennek. Hat hónapot adtam az univerzumnak… És aztán hirtelen, miután kipróbáltam minden lehetséges önfejlesztő módszert és spirituális modalitást, rábukkantam valamire, ami megváltoztatta az életem – Az Access Consciousnessre.

Az Access egy rendszer arra, hogy kinyisd az ajtókat bármihez és mindenhez, ami lehetséges ebben a világban. Azáltal, hogy hozzáférést ad a tudásodhoz, azáltal, hogy dinamikusan növeli az éberségedet és a tudatosságodat, és azáltal, hogy magában foglal mindent, és nem ítél meg semmit. Kérlek, tudd, hogy nincsenek válaszaim számodra. Csupán kérdéseim

Csak te tudod, mi igaz számodra. Arra invitállak, hogy velem együtt felfedezd azt, aki valójában vagy. Az én utam a tudatossághoz még mindig tart, ahogy a tied is. Ha hajlandó vagy rá, ez a könyv elvezethet ahhoz, hogy önmagadként létezel, és megváltozik a világ. Most van itt az idő? Ez az, amire ezidáig vártál?

Dr. Dain Heer haladó Access Consciousness tanfolyamokat facilitál az egész világot bejárva. Az Accessen belül Dr. Heer kifejlesztett egy egyedülálló energetikai kezelést a változásra, egyéneknek és csoportoknak egyaránt, mely az Energetic Synthesis of Being (A létezés energetikai szintézise) nevet viseli. Teljes megengedéssel, törődéssel, humorral és fenomenális tudással invitálja és inspirálja az embereket a több tudatosságra. Dr. Heer számos könyvet írt már a megtestesülés, a pénz és a kapcsolatok témájában.

Vásárlói vélemények

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Létezz Önmagadként, és megváltozik a világ – Dr. Dain Heer” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük