4 hetes személyre szabott étrend

4 hetes személyre szabott étrend inzulin-rezisztenseknek, gluténérzékeyneknek, laktózérzékenyeknek, vegánoknak, diétázóknak.

Jelentkezhetsz még a következő problémákkal:

Reflux, puffadás, ízületi probléma, meddőség, bőr problémák, allergia, IR, pajzsmirigy problémák, hormonális egyensúlytalanságok stb.

 

19.990 Ft

Termékleírás

Leírás

Szeretnél fogyni, de nem tudod, hogy kezdj bele az élemódváltásba? Vannak tüneteid ? Szeretnéd azokat csökkenteni?

Reflux, puffadás, ízületi probléma, meddőség, bőr problémák, allergia, IR, pajzsmirigy problémák, hormonális egyensúlytalanságok stb.

Egyeztetünk egy időpontot, amikor tudunk beszélni telefonon/személyesen/facebookon. Átbeszéljük, hogy mit szeretsz, mi az amit nem? Miért jelentkeztél? Fogyni szeretnél? Vannak-e ételallergiáid? Bármilyen betegséged. Óhaj sóhaj kívánság.

Előre leegyeztetve,1-2 hetente vagy egy hónapra előre, kapsz tőlem étrendet. Napi 5-szöri étkezéssel. Minden receptet részletes leírással és gondos útmutatással készítek el. Ami rendkívül fontos, hogy tőlem, nem étel listát kapsz!!! Hanem pontos recepteket. Mindegyik recept könnyen elkészíthető és egymásra épülő, hogy ne kelljen sokáig a konyhában tevékenykedned! Minden hozzávaló könnyen beszerezhető.

Mit tartalmaz a személyre szabott étrend?

 1. Egyeztetünk egy időpontot, amikor tudunk beszélni telefonon/személyesen/facebookon. Átbeszéljük, hogy mit szeretsz, mi az amit nem? Miért jelentkeztél? Fogyni szeretnél? Vannak-e ételallergiáid? Bármilyen betegséged. Óhaj – sóhaj kívánság.
 2. Előre leegyeztetve,1-2 hetente vagy egy hónapra előre, kapsz tőlem étrendet. Napi 5-szöri étkezéssel. Minden receptet részletes leírással és gondos útmutatással készítek el. Ami rendkívül fontos, hogy tőlem, nem étel listát kapsz!!! Hanem pontos recepteket. Mindegyik recept könnyen elkészíthető és egymásra épülő, hogy ne kelljen sokáig a konyhában tevékenykedned!
 3. Megtanulhatod a kulcsfontosságú dolgokat, ahhoz, hogy elérhesd a számodra legoptimálisabb testsúlyt és a későbbiekben önállóan is össze tudd állítani magadnak a diétás étrendedet.

 

 

 

Vásárlói vélemények

Értékelések

 1. Vizeli Judit

  Fogyni szeretnék
  Gluténmentes vagyok
  IR gyanus

 2. Magyarné Szilárd Szandra

  Minden tiszteletem a Tiéd!

 3. Proska Edit

  4 hét alatt kicsivel több mint 4 kg ment le, de ami leglátványosabb az a hasam! 13 cm ment le. Gondolom ez azért is ilyen, mert az étrended előtt nagyon puffadt a hasam! Most mintha elvágták volna! Köszönöm a gondos odafigyelésedet és a segítségedet! További sok sikert kívánok neked! Edit

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük